adresgezgini-logo
  • ANASAYFA
  • KATEGORİLER
    • AdresGezgini Etkinlikleri
    • AdresGezgini'nden Haberler
    • Başarı Hikayeleri
    • Google Ads
    • Satış ve Pazarlama
    • Sosyal Medya
    • Haberler
    • Sanat
    • Röportajlar
    • Yazılım & Tasarım
    • Kariyer
    • Yapay Zeka
    • Oyun
    • Gezi
  • YAZARLAR

Anasayfa | Sosyal Medya

30 Günlüğüne Yeni Bir Şeyler Deneyin [Ted Konuşması]


AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

06-02-2013

  • 156
30 Günlüğüne Yeni Bir Şeyler Deneyin [Ted Konuşması]

Her sabah kalktığımızda yapmaya niyetlendiğimiz ancak yapamadığımız çok şey var. Google’da yazılım mühendisi olarak Matt Cutts’ın bizlere bir tavsiyesi var. Yapmak isteyip bir türlü harekete geçemediğiniz ne varsa bunu 30 günlüğüne deneyin diyor. Ve “30 Days” adlı reality şovun yapımcısı Amerikanın büyük filozofu Morgan Spurlock’u örnek almaya ve 30 günlüğüne yeni birşeyler denemeye karar veriyor. Aslında fikri oldukça basit. Hayatınıza her zaman katmak için çabaladığınız bir şeyi düşünün ve sonraki 30 gün boyunca onu deneyin.  30 gün, yeni bir alışkanlığı hayatınıza eklemek ya da çıkarmak için ideal bir zaman.

Matt Cutts 30 günlük birçok deneyim gerçekleştirmiş. Örneğin; bir ay boyunca her gün fotoğraf çekmek, bilgisayarda pinekleyen biriyken eğlence için işe bisikletle gidip gelmek ve Afrika’nın en yüksek dağı olan Klimanjaro’nun tepesinde yürümek. Tüm bu 30 günlük deneyimlerinin sonucunda ise farkettiği şey; yaşadığı onca zamanın aksine, dolu dolu geçirdiği bu 30 günlük süreçler unutulmazdı. Üstelik istediği birşeyi yaptığı için kendine olan güveni de artmıştı. Birşeyi gerçekten istediğinizde 30 gün boyunca yapabileceğinizi savunuyor Matt Cutts. Ayrıca 30 günlük deneyimlerinizin hayatınıza zenginlik sizlere yepyeni vasıflar kazandıracağını belirtiyor. Ne iş yaptığını soran birisine yazılım mühendisiyim demek yerine eğer isterse bir roman yazarı olduğunu söyleyebilir. Neden mi? Çünkü son 30 gününde bir roman yazmayı denemiş. :)

Kendimiz için fazla bir şey yapmaya vakit ayıramadığımız koşuşturmacalı hayatlarımızda bu harekete geçirici kısa konuşmaya hepimizin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca İngilizce olarak okumak isterseniz Matt Cutts blogunda 30 günlük deneyimlerinden neler öğrendiğini paylaşıyor.

AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

Bu gönderi AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi tarafından yayınlanmıştır.

TÜM YAZILAR

agsm

YORUM YAZIN

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

09-07-2021

Hangi Platformda Reklam Vermelisiniz?...

Facebook ve Google reklamları son zamanların en popüler dijital reklam platformlarındandır. Birçok reklamveren...

Hangi Platformda Reklam Vermelisiniz?

12-05-2023

Gmail Mavi Tik Özelliğini Tanıttı!...

Dijital çağda, her geçen gün spam, phishing ve dolandırıcılık mailleri artmaya devam ediyor. Hatta bir siber...

Gmail Mavi Tik Özelliğini Tanıttı!

22-06-2010

Google İçerik Ağı Reklamcılığı: Google Remarketing Nedir?...

Geçtiğimiz Mayıs ayının son haftasında Google İçerik Ağı Online Reklam Stratejileri ve Medya Planlama Uzmanı...

Google İçerik Ağı Reklamcılığı: Google Remarketing Nedir?
adresgezgini-logo
  • Satış ve Pazarlama
  • Sosyal Medya
  • AdresGezgini'nden Haberler
  • Yazılım & Tasarım
  • Google Ads
  • Oyun
  • AdresGezgini Etkinlikleri
  • Başarı Hikayeleri
  • Gezi

Copyright © 2022 AdresGezgini | Tüm Hakları Saklıdır. Google Third-Party Policy / Disclosure Notice

  • 2886149
+

Başarılı

Yorumunuz başarılı şekilde eklendi. En kısa sürede size geri dönüş yapacağız.

X

Başarısız

Yorum gönderilemedi. Lütfen boş alan bırakmayınız !